Jdi na obsah Jdi na menu
 


Jak rozsvítit své světlo..

27. 3. 2008

Když jsem tohle četla stouply mi splzy do očí. Díky Bofi!!

Jak rozsvítit své světlo...

Sedm Malé Duše chodí nahoře do Boží školy… Poznávají nové spolužačky a Boží Učitel. Boží Učitel se usmívá na Malé Duši. Vysvětluje a naučí se jak rozsvítit v sobě Světlo.
Dá své úkoly na procvičení jak rozsvítit Světlo. Pak odejdou dolů na Zemi.

V následující ráno přijdou nahoře do Boží školy jenom šest Malé Duše. Boží Učitel ptá „kde je jedna Malé Duše?“. Někteří Duše neví a někteří Duše myslí že „jedna Duše je asi nemocné proto musí odpočívat na Zemi“ … „ asi nedokončí své úkoly, proto nepřijde do Boží školy“ … „asi nezvládne své úkoly proto musí ještě zůstat na Zemi“. Boží Učitel říká že „tak dobře“ s přemyšlením. Pak kontroluje každé Duše zda dobře rozsvítí Světlo. Říká „všichni jsi v pořádku“, ale jedna Duše stydí rozsvítit a říká že „nevím jak???“. Boží Učitel kouká na ní svou zlobivou tváři, ale přesto nezlobí. Uklidňuje a znovu naučí se. Dá své opakované úkoly, ale trochu těžké. Všichni Malé Duše odejdou dolů na Zemi.

V další ráno přijdou nahoře do Boží školy zase šest Malé Duše. Boží Učitel ptá jedna Duše „můžeš mi ukázat jak rozsvítit Světlo v sobě, pokud chceš?“ Jedna Duše skáče radosti a říká „Ano, umím, umím, ráda ukázuju hned“. Hned rozsvítí krásné zářící Světlo. Ostatní Duše obdivuje a pak skáčou. Říkají „Taky umím, umím“. Boží Učitel říká „můžeš ukázat teď.“ s krásné úsměvy. Všichni Duše rozsvítí krásné zářící Světlo. Ale jedna Duše bliká Světlo s udiveným „Cože??? Nevím proč mi dělá?“. Boží Učitel udiví. Pak jedna Duše vzpomene jak správně rozsvítí Světlo, hned pomalu uplynuly rozsvítí krásné Světlo. Všichni Duše se směje a povazuje za legrace. Chechtají a jedna Duše upřímně chechtá. Všichni Malé Duše odejdou dolů na Zemi.

V další ráno přijdou nahoře do Boží školy sedm Malé Duše. Jedna zdravá Duše se usměje Radosti a Lásky. Boží Učitel ptá „Co jsi dělala když jsi nebyla v Boží škole 2 dní?“ Zdravá Duše povídá „Když potkala jsem s Ego, nedokázala jsem rozsvítit hned přesto umím. Ale mi nešlo dělat protože Ego mi zastínilo Světla. Pak přišly mi těžší úkoly, proto musela jsem zůstat na Zemi a snažila sama procvičovat jak rozsvítit co nejlépe“… „Potkala jsem s milovanou Duše, jsem moc ráda poznala. Milovaná Duše mi naučila jak miluju Všemu i také miluju Ego, jak vyzařuju Lásky“… „Příjemně jsem udivila jak krásně mi vysvětlovala o Lásce“…“Pak spolu objímala spolu Láskou, už vím jak vnímám Lásky, musela jsem jí moc poděkovat“… „Zase jsem potkala s Ego, usmála se Láskou na Ego, udivil a utekl do vzduchu.“

Boží Učitelovi teče hodně slzy Láskou, ostatní Malé Duše obdivuje a taky teče slzy. Všichni objímají neuvěřitelnou Láskou, okamžik zvládnutelně rozsvítí krásné zářící Světlo. Cítí hodně Radosti, Mír, Lásky a Světlo… Boží Učitel ptá všichni Duše „Chceš jít dolů na Zemi rozsvítit Světlo a vyzařovat Lásky Všemu Bytosti, Všemu Rostliny, Všemu Zvířaty a naprostou všude Země i Vesmíru. Všichni Duše skáčou a říkají „Chci, chci, chci …“ Objímá všichni s Boží Učitelem Láskou, pak odjedou dolů na Zemi…

…VYZAŘUJE VŠEMU LÁSKY A SVĚTLO…

 

Obrazek

Zdroj: Bofi; www.cestydusi.cz

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář