Jdi na obsah Jdi na menu
 


Mistr SHAKESPEARE

14. 1. 2010

Drahý Kryone, v historii lidsta, přinejmenším v západním světě, 

 je jen několik větších spisovatelů než Shakespeare. 

 

Jeho jméno připomíná nějaký druh duchovně osvíceného "božského" člověka. Přesto podle mnoha inteligentních čtenářů a známých geniů jméno a osoba "Shakespeare" je ve skutečnosti jen přezdívka pro spisovatele Christophera Marlowa. Nedá se říct, že byl jen "anonymní mistr". A čím více se o to zajímám, tím více toto "spiknutí mlčení" vypadá politicky motivované, jakkoli divně to může znít. Jsem si jistý, že nám na to můžeš dát jasnou odpověď, nebo raději čekáš, že budeme bojovat proti nečistým "intelektuálům" dokud nebude pravda odhalena?
 
Odpověď: Takže o čem je ve skutečnosti tvoje otázka? Kdo byl Skahespeare? Odpověď není tajemství, ale bude debatovaná intelektuály donekonečna. Ale to nám nebrání v odpovědi. Zaprvé, ano, byl to Christopher Marlowe. Převzal jméno Shakespeare po té, co byla zfingovaná jeho smrt. Zadruhé, Christopher Marlowe byl mistr, který přišel na Zemi se svojí vlastní specializací, která by ti měla být zřejmá. Jeho talent nebyl v tom, aby uzdravoval nebo vedl masy, nebo aby zemřel jako martyr. Ve skutečnosti byl docela velký bojovník, čímž získal zkušenosti pro svoji specializaci, kterou byl příběh Lidského dramatu. Stejně jako ostatní mistři, kteří vynikli v umění nebo hudbě, Marlowe dělal to, co přišel dělat (kvůli čemu se narodil do toho života) a vy stále čtete a studujete jeho práce, že ano? Bez ohledu na jméno, toto je znamení skutečného mistra ... dát zemi něco velkého, co trvá věčnost.
 
A teď...že byl "anonymní mistr"? Ne. Byl Shakespeare!... dokonce velmi slavný  :-) (Kryon se usmívá)
Přirozeně mnoho z čtenářů tomuto nebude věřit. Ale to nevadí. Jednoduše těšte se z té jeho práce, a usmívejte se těm okolnostem kolem toho. Pamatujte si, byla to Marlowova volba. Přinejmenším se tím necítí znevážený. Stal se Shakespearem vlastním rozhodnutím.


optimalizace PageRank.czAutor: Satu

Zdroj: www.cestydusi.cz

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář