Jdi na obsah Jdi na menu
 


Tři citáty

1. 1. 2009

Cituji Einsteina

"Je zřejmě pohodlnější si myslet, že vše na světě probíhá vždy v souladu s  fyzikálními zákony. Mnohým z nás pak vůbec nevadí, když se jisté hmatatelné okolnosti na Zemi a ve vesmíru nedají fyzikálními zákony jakkoli poměřit. Myslí proto, že postačí, když se ještě nějaké další fyzikální zákony v dohledné době vynaleznou, aby všechno okolo nás, v nás i nad námi už konečně klapalo. Obdobné názory pragmatických prosťáčků však musíme striktně odmítnout, protože na Zemi i ve vesmíru platí rovněž doposud zcela neprobádané zákony duchovní, zákony lásky, zákony osudu. Ony zákony, které si tolik přáli poznat, komentovat  a vysvětlovat už apoštolové."

Albert Einstein

Obrazek"Co je Boží Pravda.Je to důvěra ve vaši Bytost , důvěra v tu část vaší Bytosti , která je Bůh a která pochází od Boha.Je to vzpomínka na to , že jste Bůh."

 

zdroj:leona.horakova.sblog.cz

 

"Protože my jsme minulost Obrazeki budoucnost a přítomnost, pak vždy je ted. Někdy je pro mne ted to, co k jinému dorazí až za léta, někdy dřív,ale to nevadí. Vše je zprávné a vše je v nás a jen my máme sílu změnit budoucnost.A k tomu jsou zapotřebí sny a touhy. Bez snů a tužeb není naděje, bez naděje není budoucnost, bez naděje zbyde jen strach a ten já fakt nemám ráda."

zdroj: to je ode mne... :-D

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář