Jdi na obsah Jdi na menu
 


Vzkaz od andělů...

30. 3. 2008

Vzkaz od andělů... (Samael,)

"Na srdce každého jednoho z vás tu čakají stovky andělů, aby utěšily jeho strach a bolesti světa.
Na rozum každého jednoho z vás jsou tu připraveny légie, jenž naplní ho myšlenkami a vyvedou na cestu světla zas.
Na tělo každého jednoho z vás spolupracují kvadriliony pomocníků, jenž udržují ho zdravé a v pochodu.
Kdykoli vás něco zabolí, kdykoli vás něco zamrzí, kdykoli vás otupí falešná zášt...tupí to i nás, bolí to i nás, mrzí nás to nastokrát...že jsme vám nedali dostatek světla; že jsme oslabili naši ochranu,i když to bylo třeba jen na malý mžik; že jsme se snad zmýlili ve volbě našeho světla a ohrozili byt i jedinou z vašich myšlenek...že jsme vám neposkytli dostatek lásky a záře nebeské.
Jsme s vámi a budem tu zas po všechen věčný čas. Jsme s vámi a nikdy nás nikdo nemůže donutit opustit vás, či zradit, či nemilovat. My jsme vy a vy jste námi, my jsme jeden jediný nerozdílný všespojující celek, kterého zvete Bohem.Jsme řeč v řeči, jsme slovo ve slově, jsme dech v dechu, jsme smích ve hvězdách a jsme věčný práh snového světa v nás.
Jsme tu s vámi neustále...
Děláme to proto, že je to nádherné. Děláme to proto, že držet vás za ruku a utěšovat vaše srdce naplňuje naše vlastní nitro blažeností.Jsme tu proto, abychom osušili vaše slzy, když budete plakat. Jsme tu proto, abychom vás objali,když se budete cítit sami a bezmocní. Jsme tu proto, abychom vám dodali sílu a odvahu, když se budete bát zítřka. Jsme tu proto, abychom vám podali pomocnou ruku, když budete trpět.Jsme tu proto, že nás samotné to naplňuje nevýslovnou něhou a štěstím, být vám průvodci na cestách.Jsme tu proto, že jste hluboko v naších srdcích. I když nás nevidíte, jsme tu proto, abychom byli s vámi. V každém čase, na každém místě a za všech okolností, jste součástí nás a nikdy jste jími nepřestali být.Vy patříte k nám a proto tu s vámi vždycky budeme.My všichni jsme Jeden v nás."