Jdi na obsah Jdi na menu
 


Martina Kuklišová: 2012 a léta nadcházející

2. 12. 2011

 Mayský kalendář, rok 2012, konec světa a transformace - to jsou v poslední době velice diskutovaná témata. Upřímně řečeno, není se čemu divit. Stačí se rozhlédnout kolem sebe, přečíst si noviny, pozorovat sled událostí a všímat si souvislostí. Svět se mění. Jedna katastrofa stíhá druhou - extrémy počasí, klimatické anomálie, zemětřesení, tsunami, erupce sopek, ropná havárie, únik radioaktivity - je toho tolik, že ztrácíme přehled a zapomínáme na to, co bylo před rokem nebo před dvěma. Drahá ropa a neúroda ženou ceny potravin do rekordních výšek, celými státy otřásají protesty nespokojených lidí, dochází k revolucím, stupňuje se válečné napětí. Na všech stranách vidíme příznaky prohlubující se krize, rozkladu společnosti, chaosu a rychlých změn. 

 
Diana Cooper - 2012 a léta nadcházející Názory na to, co můžeme v následujících letech očekávat, se různí. Sama za sebe mohu říci, že po proroctvích nepátrám a diskuse o roku 2012 mě nechávají v klidu. Jsem totiž hluboce přesvědčená o tom, že ať už následující roky přinesou cokoliv, dopadne to nakonec pro naši Zemi i pro lidstvo dobře, i kdyby přechodné období bylo sebetěžší.

Ačkoliv se tedy o předpovědi budoucího vývoje příliš nezajímám, dostala se mi do rukou kniha 2012 a léta nadcházející - Budíček lidstva od Diany Cooper. Autorka v knize podrobně popisuje, jak bude podle jejího názoru probíhat transformace Země i lidstva (včetně detailních popisů očekávaných změn v jednotlivých státech) v přechodném období let 2012-2032, a jak bude naše planeta vypadat po roce 2032. Autorka je ředitelkou své vlastní "Školy andělů a vzestupu" a tak se ve svém díle rozhodně neomezuje pouze na předpovědi toho, co se má stát, ale přidává i různá duchovní cvičení, která by měla napomoci hladkému průběhu vzestupu do tzv. páté dimenze a přispět k vlastnímu duchovnímu růstu. Přidává množství informací o andělech, jednorožcích, elementálech, Atlanťanech a dalších zajímavých bytostech. Podrobně se také rozepisuje o umístění dvanácti čaker na naší planetě.

Přiznám se, že z knihy mám rozpačité dojmy. Autorka je podle mého mínění příliš ponořená do fantastického světa duchovních bytostí a její proroctví mají občas logické trhliny (například autorčino varování, že si máme zálohovat data na počítači, jelikož frekvence lidí v roce 2012 vzroste a s elektřinou bude konec). Poněkud zvláštně na mne působí i líčení toho, v jakém stavu bude po roce 2032 technologie a jak bude fungovat doprava. Na druhou stranu můžeme z knihy vycítit laskavé srdce autorky a její touhu pomáhat lidem. Domnívám se, že popsaná duchovní a imaginární cvičení mohou řadu lidí inspirovat na jejich cestě.

Výňatky z knihy:
Cvičení: Vizualizace pro cvičení bezpodmínečné lásky:

1. Najděte si pohodlné a klidné místo, kde nebudete nikým a ničím rušeni.
Pokud to jde, zapalte svíci.
Zavřete oči a dýchejte, dokud se nebudete cítit úplně uvolnění.
Představte si před sebou krásnou vysokou horu, jejíž vrcholek pokrývá sníh.
Je s vámi váš anděl strážný a drží vás za ruku.
Klidně a bez námahy vás vede na samotný vrchol hory. Zde vás obklopí andělé zpívající o lásce a radosti. Je tu jenom mír a bezvýhradné přijetí. Při pohledu dolů spatříte lidstvo celé planety. Všímejte si, jak je brzdí dogmata, ego a strach. Jak vysoko do svahu se dostali?
Pošlete jim všem bezpodmínečnou lásku a vyzvěte je, aby postoupili výš do svahu Jednoty.
Sledujte, co se děje, když se koupají v čirém světle Jednoty.
Požádejte Anděly, aby lidé pochopili, a poděkujte jim.
Pak otevřete oči a vraťte se do místnosti.

* * *

Předpověď pro Českou a Slovenskou republiku.

Tyto země uhnízděné v srdci Evropy byly po celá staletí vystaveny útlaku ze strany okolních států. Bylo to způsobeno malým sebevědomím i strachem ze sebevyjádření, které je zakotveno v kolektivním vědomí. To však skončí díky otevření vesmírného portálu u pobřeží Marseille, který na tyto země bude mít obrovský vliv.

Vliv bude mít rovněž rozšíření portálu v Lurdech, neboť Božská energie Matky Marie a její léčivé světlo zahalí obě země do lásky a míru. V České republice jsou zalesněné pohraniční hory, v nichž pramení velké řeky, a na Slovensku vysoké hory pokryté sněhem pomáhaly udržet energii na co nejvyšším stupni. Jakmile bude tát zimní sníh, způsobí záplavy, které konečně obě země očistí od veškeré negativní karmy.

Martina Kuklišová, 21.3.2011
 
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář