Jdi na obsah Jdi na menu
 


Setkání s anděly (ukázka z knihy)

18. 11. 2013

Andělé na vaše volání reagují velmi konkrétně a jsou na to hrdí. Čím je vaše žádost konkrétnější, tím přesnější bude i odpověď andělů. Pokud žijete svůj život v harmonii s vesmírným Zdrojem a věnujete svou energii pomoci bližním, andělé vám pomohou i se sebenepatrnějším detailem vašeho života.


Archanděl Rafael uzdravuje

Elizabeth Clare Prophet - Setkání s anděly Barva archanděla pro uzdravování je zelená. Přináší konkrétní pomoc při uzdravení těla, mysli, duše i ducha. Rafael je znám jako anděl vědy, znalostí a uzdravení. Jeden židovský text praví, že Noemu vyjevil léčivou moc rostlin. Další vypráví, jak vyléčil slepého muže a spoutal démona. Katolíci jej uctívají jako anděla, který uzdravil nemocné u rybníka, v hebrejštině zvaném jako Bethesda. Kniha Henochova nám popisuje, že mezi jeho úkoly patří léčit choroby a zranění lidí. Rafael spolupracuje s anděly uzdravení a Marií, královnou andělů a společně tak léčí nemoci těla, mysli a duše.

Když přistupujete k fyzickému či duševnímu zdravotnímu problému, vždy se nejprve pokuste vyhledat vhodného profesionála, ať už lékaře, chiropraktika nebo psychiatra a teprve potom zavolejte na pomoc anděly.

Požádejte je, aby odstranili veškerou negativní energii, která tento stav způsobuje. Pak je poproste, aby se vtělili a pracovali skrze profesionály, které jste vybrali.

Po celou tu dobu se k andělům modlete, aby napomohli uzdravení a představujte si Boží léčivé světlo v nádherné smaragdové barvě, které zalévá a prostupuje poraněnou či nemocnou oblast. Vždy také zavolejte na pomoc anděly ochrany, aby spolupracovali s anděly uzdravení. Proces léčby je třeba často chránit před agresivními silami - to může být cokoli od infekce až po negativní energii.

Pokud se modlíte a výsledky se ihned nedostavují, nevzdávejte se. Rafael často vysvětloval, že fyzické uzdravení není vždy možné. Možná je podle vaší karmy zapotřebí, abyste prožili fyzickou bolest nebo po jistou dobu prodělávali chorobu. Vaše modlitby však mohou napomoci uzdravení duše a ducha, které vás dovedly až k takovéto karmě.

Vždy buďte připraveni na zázračné výsledky. Nikdy nevíte, kdy bude díky vaší modlitbě či milosrdnému skutku vaše karma odsunuta stranou a vy uvidíte překrásné dílo andělů uzdravení, kteří napravují zlomené duše i těla.


Ukázka je z knihy Elizabeth Clare Prophet - Setkání s anděly

Přepsala Maia pro http://novazeme2010.ning.com/

Zdroj: http://novazeme2010.ning.com/profiles/blogs/setk-n-s-and-ly


 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář