Jdi na obsah Jdi na menu
 


Vstupte do posvátného místa ve svém srdci

2. 1. 2012

obalka_living.indd 

Milí přátelé,

před časem jsem  na blogu uvedla meditaci Dech Jednoty, kterou jsem objevila v knize Drunvala Melchizedeka  Living in the Heart. S radostí vám oznamuji, že tato kniha nyní vyšla v češtině pod názvem Žít v srdci.

Na stránkách této knihy nám Drunvalo Melchizedek předává vědění, ke kterému dospěl za více než  40 let studia meditace, lidského světelného těla Mer-Ka-By a celého lidského potenciálu a zároveň nám poskytuje přesný návod, jak dojít k pradávné úrovni vědomí, v níž budeme moci konečně tvořit realitu svého každodenního života plného krásy, hojnosti  a vzestupu do vyšších světů.

To vše je možné stvořit prostřednictvím snění ze srdce a žití v něm. Připojme se k Drunvalovi Melchizedekovi a k mnoha dalším lidem, kteří našli radost z bytí v prostoru, kde my a Bůh jsme jedním…

Kniha obsahuje Cd s meditací Cesty do srdce.

Ukázka z knihy:

“První prožitek v posvátném prostoru srdce

Dobrodružství začíná. Někteří lidé si ihned uvědomí, že již tady byli milionkrát, zatímco jiní se budou domnívat, že jsou tu poprvé. Není důležité, co přesně se vám vybaví, rád bych vás však upozornil na pár věcí, které byte měli vědět.

Posvátné místo v srdci je starší než samo stvoření. Bylo tu ještě před tím, než vznikly galaxie, které se záhy naplnily životem. Všechna místa, která jste od počátku věků navštívili, jsou tady zaznamenána. Je tudíž možné, že si na počátku začnete vzpomínat, co za našim bytím vězí a jak pohlížet na život samotný.

V posvátném místě je taktéž uchována informace, která souvisí s nejhlubším přáním vašeho srdce, s touhou žít a být projevem života v mnohonásobně větší míře, než je tomu u jakékoliv jiné životní formy. Každý z vás zde může přijít na to, jaký je pravý smysl pozemského bytí – není podstatné, zda současného nebo minulého – jde o prapůvodní záměr. Může se  vám stát, že se vám tato tajemství začnou sama odhalovat nebo se vy sami necháte vést intuicí, která vás k onomu poznání dovede. Nakonec se ve správný čas vše dozvíte, stačí se jen nechat unášet správným proudem.

Když se poprvé vydáváte na cestu do posvátného místa, doporučuji vám nezdržovat se tu déle než půl hodiny. Použijte proto stopky nebo požádejte blízkou osobu, aby vás v domluveném čase upozornila, že již přišla chvíle pro vystoupení z meditace. Vzhledem k tomu, že samotné posvátné místo je velmi přitažlivé a lákavé, je žádoucí, abyste si vytvořili určitý režim, který pro vás bude optimální. Zpočátku zde pobývejte spíše kratší dobu, a až za sebou budete mít více zkušeností, můžete tento čas prodlužovat.

Návrat do posvátného místa v srdci

Když se do posvátného místa vydáte podruhé, zaměřte se v něm na prostor, který Upanišady nazývají “prvotním jadérkem”. Již dříve jsem se zmínil, že v posvátném místě srdce se ukrývá ještě jeden malý prostor, který je nesmírně důležitý. Až budete podruhé do posvátného prostoru vstupovat a malinké místo hledat, nechte se vést intuicí. Objevte jej, protože jakmile tento malý prostor naleznete, vše se změní. Podruhé je vstup do posvátného prostoru v srdci mnohem rychlejší a snadnější. Zjistíte, že se do tohoto místa dostanete během několika málo vteřin.

1. Zavřete oči, prociťte energii lásky a spojte se jejím prostřednictvím s Matkou Zemí a Nebeským Otcem.

2. Vnímejte, jak se přesunujete z hlavy dolů do krku. Odtud se vydejte dále směrem k srdci, kde si začnete pobrukovat melodii zvuku, který jste již v posvátném prostoru srdce slyšeli. Melodie vás přímo a velmi rychle dvede do svatého místa – a už jste tam.

3.Vytvořte si záměr,který vás pomocí intuice dovede do  prvotního jadérka. Každý člověk jej bude vnímat jinak, ale kvality, kterými se vyznačuje, jsou velmi podobné u všech bytostí.

4.Jakmile rozpoznáte, že jste prvotní jadérko objevili, vejděte dovnitř a nalaďte se na něj.

Všimněte si, že se vibrace v tomto místě zvyšují; uvědomte si, že pocit z tohoto prostoru se nedá srovnat s žádným jiným místem v srdci. Tady započalo tvoření. Chvíli vám to zabere, než si tuto pravdu uvědomíte, ale třeba to pochopíte hned. V tomto místě dlí Stvořitel veškerého bytí; tady je vše možné.

Byli to mí studenti, kteří mě dovedli k poznání, že nejjednodušší způsob, jak spatřit Boha, je požádat bytost, kterou nejvíce milujete, aby vás v místě tvoření navštívila. Pokud existuje více lidí, které milujete stejným způsobem, vyberte jednoho z nich.

Viděli jste film Kontakt? V příběhu se dozvíte, jak pokročilá rasa z vesmíru kontaktuje pozemšťanku, která se stejně jako její milovaný otec zabývá výzkumem vyšších forem vědomí. Její láska k otci jí následně umožní lépe přijmout vše, s čím se následně setká.

Pozvěte tedy člověka, kterého nejvíce milujete.  Nezáleží, zda je živý, nebo již opustil pozemský svět a vzdálil se do jiných časoprostorů, do místa, kde jsou všechna srdce důvěrně propojena. Jakmile se vám blízká bytost zjeví, nechte vše volně plynout. Bůh sám ví, co se má stát.

Vracejte se do posvátného místa v srdci každý den a pokračujte v objevování. Každý člověk má přirozené právo dozvědět se, kým vlastně je a co ho dovedlo k tomu, aby nyní žil zde na Zemi. Jste neuvěřitelně krásnými dětmi samotného Boha, které sní svůj sen o tom, že jsou lidskými bytostmi na nepatrné planetě uprostřed ničeho. Co se stane až si skutečně vzpomenete, kým jste? Odpověď znáte jen vy.

Teď již cestu domů znáte. V posvátném místě srdce se utvářely všechny světy, dimenze, univerza, pochází odtud veškeré stvoření. Tím, že se spojíte se svým srdcem, napojíte se na srdce všech bytostí.”

Milí přátelé, pojďme a nalezněme cestu do posvátného prostoru, kde se naše srdce propojí s živoucím polem Mer-Ka-By, a začněme snít sen o novém, zdravém světě. V důvěrném propojení s Bohem jsou všechny věci možné…

S láskou,

Vaše Sofie

Zdroj: www.novoucestou.cz

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář