Jdi na obsah Jdi na menu
 


Inkvizice 21. století

4. 7. 2009
Inkvizice 21. století
Pověra, v níž vyrůstáme, nad námi neztrácí moc,
ani když zjistíme, že jde o pouhou pověru.
(Gotthold Ephraim Lessing, Moudrý Nathan)


Kolem 60 000 obětí v průběhu tří staletí. To je strašlivá bilance honu na čarodějnice ve středověku a raném novověku. Lidé neviděli pro neúrodu, války a mor jiné vysvětlení než čarodějnictví a černou magii. Svůj strach kompenzovali pronásledováním žen i mužů a dokonce i dětí. A to jen pro jakékoli podezření i neopodstatněnou a neprokázanou spojitost s ďáblem. Člověk trpící například epilepsií nebyl nemocný, nýbrž posedlý ďáblem. Tudíž byl pro společnost nebezpečný. Církevní inkvizici a později světským soudům sloužila proslulá kniha z roku 1487 - "Kladivo na čarodějnice".

Kolik obětí bude stát novodobá inkvizice 21. století, lze jen těžko odhadovat. Lidé jsou udržováni v nevědomosti a neustálém stupňujícím se strachu. K tomuto účelu slouží ekonomické, energetické, ekologické a další krize a z nich plynoucí nejistota. Globální oteplování, státem podporovaná kriminalita, kdy například viník dopravní nehody je pranýřován a trestán, jindy stamilionový dlužník a podvodník se stává bonitním klientem, atd. Příkladů je dost. Ďáblem a strašákem číslo jedna se v jednadvacátém století stal terorismus. Že je uměle vytvořený a podporovaný lidmi, jež nás verbují k nekompromisnímu boji s tímto novodobým bubákem a slibují nás před ním ochránit, málo koho napadne a málo kdo si svůj omyl dokáže přiznat. Pro nikoho není lehké si přiznat a připustit, že se stal obětí podvodníků. Tím by se přeci shodil před ostatními. Ti se pak ze strachu spokojí s první smyšlenkou, která je jim denně vnucována. Nelze-li si něco okamžitě vysvětlit a pochopit, vezme se za vděk podezřením na neznámou spojitost s ďáblem, tedy sympatie či podpora terorismu. Návodem novodobé inkvizici a odůvodněním pro všechna zvěrstva proti lidskosti se stala zinscenovaná podvodná masová vražda z 11. září r. 2001, - Akta XXL - 911 - "Řízená demolice".

"Co se ještě musí stát aby se Nám rozsvítilo!?"


cendas
http://svetylko.blog.cz/ 
Jak dál v roce 2009 Česká Země?

Jestliže nebude nadcházející rok 2009 využit obyvatelstvem českých zemí ke vzestupu, pak je možné považovat celou etapu posledních 20 let za zcela promarněnou. Veliká příležitost přitéká nyní k České Zemi!

Nadcházející období přináší možnost duchovního probuzení, povznesení a následného vybudování duchovní stavby, jaká zde na Zemi za posledních 2000 let nebyla. Tomuto budování Bohem požehnané stavby však musí nejprve předcházet probuzení srdcí duchovních učitelů.

Učitelé jsou zde! Ve splnění všech velikých vláken dění jsou mnozí lidé ducha zde na Zemi s předpoklady velikého procitnutí.

Mnozí z těchto zmiňovaných žijí v České Zemi s předpoklady správně chápat a také druhým lidem předávat poznání velkých Zákonů Božích, působících v životě každého člověka. Proto má nyní nadejít čas probuzení. Čas procitnutí v poznávání hodnot, které teprve ve svém naplňování činí člověka duchovní bytostí.

Rok 2009 je rokem ideální zralosti k procitnutí! Tisíce obyvatel České Země mají k tomu přichystány ty nejlepší předpoklady. Využijí tuto příležitost?

Probudí se, aby pomohli sobě i dalším lidem? Anebo nechají vše proplynout do nenávratna v proudění velikého soukolí Stvoření tak, jako nechalo podobné veliké příležitosti proplynout mezi svými prsty již vícero národů v časech určitých etap vývoje lidské společnosti na Zemi.

Oproti dřívějším dobám však záleží nyní na potřebném splnění mnohem více! Mnohem, mnohem více!

Míra trosek rozvíjející se krize celé lidské společnosti na Zemi odvíjí se nyní přímočaře od procitnutí lidí, kteří nesou si v sobě nádherné předpoklady učitelů duchovních hodnot, hodnot tolik potřebných pro čistý a harmonický život každého z lidí na Zemi.

Nyní nadchází čas probuzení, čas splnění!

Kolik lidí zaslechne hlas, volající k probuzení? 


Zdroj: gnosis9.net

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář